Írtunk már korábban a Samsung új készülékéről, mely a régi kihajthatós dizájnt szeretné visszahozni, viszont mégis szeretne okos lenni. A Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600) ma bemutatkozott Kínában.

Galaxy Folder 2
Galaxy Folder 2

A készülék visszaidézi a 2000-es évek kihajthatós okostelefonjainak időszakát, közben mégis 480 x 800 pixeles érintőkijelzője van, Snapdragon 425 dolgozik benne 2 GB RAM-mal és Android 6.0.1 Marshmallow fut rajta.

A Folder 2 16 GB belső tárhelyet kapott, a hátlapi kamera 8 megapixeles lett (LED villanóval), míg az előlapi mindössze 5 megapixel felbontású. Az akku 1.950 mAh kapacitású lett.

Galaxy Folder 2
Galaxy Folder 2

Hazánkban nem valószínű, hogy elérhető lesz, egyelőre Kína van fókuszban, a készülék ára 285$ körül alakul, ami forintosítva ~80.000 Ft-ot jelent.

Korábban szolgáltatók kínálatában is kapható volt az LG Wine Smart, mely ugyanerre az elgondolásra épül. Ti használnátok ilyen okostelefont?

LG Wine Smart
LG Wine Smart
Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.