Tavaly a Samsung bemutatta a W2017 névre hallgató csúcskategóriás, ám félig okos megoldását, amit idén tovább fognak fejleszteni, erről tanúskodik a TENAA-n megjelent készülék, az SM-G9298 modellszámmal rendelkező – vélhetően – Samsung W2018.

Küllemét tekintve nem sokban különbözik elődjétől. Két darab 4,2 hüvelykes FullHD kijelzővel és Snapdragon 821AB rendszerchippel látták el, ami mellé kap 4 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet. Operációs rendszert tekintve Android 6.0 Marshmallow verzióval került listázásra, de a végleges verzió lehet, hogy Nougattal fog megjelenni. Az akkumulátora 2300 mah kapacitású, az elsődleges kamera 12 MP, míg a szelfikre egy 5 MP-es szenzort kapunk.

Tulajdonságait tekintve a legnagyobb különbség alapvetően a rendszerchip, a W2017-ben Snapdragon 820 volt. A tavalyi modell nem volt kapható mindenhol, lehet hogy a W2018 már egy nemzetközi forgalomban is megjelenő mobil lesz, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ti vennétek még 2017-ben kinyitható mobilt?

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.