Hirdetés

A Samsung minden bizonnyal nagyon várja már  a Note 10 és Note 10 Plus bemutatását. A Galaxy Fold csúszásai után megint helyre kellene állítani a cég jó hírét, amiben a Note széria lehet a zászlóvivő.

A legújabb, hivatalosnak tűnő fotók megerősíteni látszanak a korábbi híreket:

Két színben biztosan kapható lesz az új modell, egy kékből lilába változó színátmenetes és egy fekete verzió. Kék S-Pen-t kap a színesebb modell, feketét pedig az elegánsabb kiadás.

Egy darab szelfikamera kap helyet középen a kijelzőbe süllyesztve. A képek tanúsága szerint csökkentettek a kávákon is. Hátul vertikálisan lesz elhelyezve a kamerasziget, ezzel pedig még inkább megkülönböztethető lesz az új Note 10 készülékcsalád az S10-től.

A Note 10 Plus 3+1 kamerát vethet majd be, a normál verzió ezzel szemben „csak” három szenzort kaphat. A normál látószögű, a telefotó és az ultra-nagy látószögű szenzor mellé egy ToF szenzort kap majd a Note 10 Plus. A pulzusmérő kikerülni látszik, a 3.5-ös Jack csatlakozó használata pedig a képek alapján se megerősítésre, se cáfolásra nem kerül.

Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá lesz építve. A kijelzők az  eddig kiszivárgott információk szerint 6,3 és 6,7 hüvelyk méretűek lehetnek. 5G kiadásra is számítunk 12 GB memória  és 256 GB-os alaptárhellyel, mely bővíthető lesz egészen 1 TB-ig. Ha követi az eddigi árazást a Samsung legjobban felszerelt verziók ára közel 500 ezer forintra is rúghat. A bemutató dátuma is hivatalos már: augusztus 7-én minden  kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.