Egyre csak közeledik az augusztusi bemutató időpontja, de ez nem jelenti azt, hogy ne derülhetne ki a Note10-ről még néhány érdekesség.

Úgy tűnik, most a Samsung kínai mérnökeit illeti dicséret, akik azt állítják, hogy a Note10 hátlapi kamerája már nem csak 2, hanem 3 értékben is állítható rekesszel fog érkezni.  F/1.5-ös érték az sötétebb helyzetekben, f/2.4-es rekesz ha nappal fotóznánk és végül f/1.8-as rekesz ha a két véglet közötti fényekben szeretnénk elkapni egy-egy pillanatot.

forrás: IceUniverse Twitter oldala

A fenti képet pedig az eddig kiszivárgott tokok alapján @IceUniverse nevű Twitter felhasználó készítette. Ezen a középre helyezett előlapi kamera mellett az is megfigyelhető, hogy nincs felül beszédhangszóró. Ebből arra lehet következtetni, hogy a Samsung is Sound on Display technológiát használhat a Note 10 esetében.

Ti várjátok már a Note10 hivatalos bemutatóját? A pletykák szerint augusztus 7-én fogja lerántani a leplet legújabb zászlóshajójáról a Samsung.

Amíg nem jön meg a 10-es generáció tekintsétek meg Laci videóját a Note9-ről:

Hirdetés
FORRÁSGizchina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!