Hirdetés

Közeledik a Galaxy Note 10 bemutatója, így nem meglepő módon egyre több renderkép kerül ki az internetre az új mobilról. Most egy videó került ki melyen az @OnLeaks és @PriceBaba elképzelései szerinti dizájnt tekinthetjük meg.

A mostani képeken több szembetűnő változást is észrevehetünk, a Galaxy S10 szériához képest. Minden évben próbálja valamivel megkülönböztetni a két szériát a koreai óriás, de mióta már az S szériának is vannak Plus modelljei, csupán a méretkülönbség már nem elegendő. Általában a kamerák elrendezése a legszembetűnőbb különbség, úgy tűnik ez most sem lesz másként. Az előlapi kamera középre kerülhet, várhatóan csak egy darab lesz belőle, hátul pedig a kameraszigetet vertikálisan elfordítják és a sarokba száműzik. Ez azért érdekes, mert az eddigi években mindig középen volt megtalálható, horizontálisan elcsúsztatva.

A képeken egy fehér-ezüst verziót láthatunk, nagyon exkluzív megjelenést kölcsönözve ezzel a készüléknek, mely valószínűleg nem lesz filléres eszköz. Hátul az S10 szériához hasonló kamerarendszerre számítunk, kiegészítve egy ToF szenzorral. A képek tanúsága szerint idén nem lesz 3,5-es jack kimenet és látszólag a Bixby gomb is kukázásra kerül.

Specifikációkat tekintve régiótól függően Exynos 9825 vagy Snapdragon 855 chipset kerülhet bele, akár 12 GB memória társaságában. Kijelzője egy 6,75 hüvelykes HDR 10+ tartalmak megjelenítésére is képes Dynamic AMOLED kijelző lehet QHD+ felbontással. 45 wattal tudjuk majd tölteni a 4500 mAh kapacitású akkumulátort, UFS 3.0-ás lesz a belső tároló és várhatóan itt is lesz fordított vezeték nélküli töltésre lehetőség.

Augusztusban fogja leleplezni a Note 10-et a Samsung, pontos dátumról még egyelőre nem tudunk. Nektek tetszene a fent látható formában a mobil?

Hirdetés
FORRÁSAndroid Headlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.