Erre már nagyon rég lehetett számítani, több infó is arra mutatott, hogy a kínai piacon lévő Honor V9-et a vállalat behozza az öreg kontinensre is. Így is lett, mától hivatalos a készülék Honor 8 Pro néven.

A készülék 5,7 hüvelykes QHD felbontású kijelzőt kapott, mely VR kompatibilis is, a dobozban megtalálható lesz egy ajándék karton VR-headset is, illetve előtelepítve a mobilon a Galaxy on Fire VR játék. A Honor 8 Pro Android 7.0 rendszerrel és EMUI 5.1 felülettel érkezik.

A rendszerchip Kirin 960 lett, ami a Huawei Mate 9-ben és P10-ben is megtalálható, mellette van 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely. A hátlapi kamerája teljesen megegyezik a Honor 8-nál megismerttel, tehát 2 x 12 MP, az egyik monokróm, a másik pedig szines szenzor, annyi a különbség a hátlapon, hogy nem üvegből van, hanem fémből, valamint az ujjlenyomat-olvasó nem okosgomb, nem nyomható gomb.

Az előlapi kamera 8 MP-es f/2.0 rekeszértékkel, az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, amivel 2 napot ki kell bírnia normál használat mellett. A készülék mindössze 6,97 milliméter vastag és 183 gramm.

A Honor 8 Pro Európában fekete, arany és kék színben lesz kapható és már előrendelhető a vMall.eu webáruházban 474 fontért, ami kb. 171.000 Ft-nak felel meg (nem hivatalos magyar ár, erre még várunk). Az előrendelők az alábbiak közül választhatnak:

  • tripodos szelfibot + 128 GB Sandisk MicroSD kártya
  • tripodos szelfibot + 10000 mAh külső akkumulátor
  • Strontium MicroSDXC 3-in-1 kártya + VR szemüveg

 

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.