Hirdetés

Tavaly a Galaxy S22 Ultra Mercedes Benz különkiadást kapott, idén egy másik autógyártóval fogott össze a Samsung: itt a Galaxy S23 Ultra BMW M kiadása.

A különkiadásból összesen 1000 példány készül, és kizárólag Dél-Koreában lesz kapható. Az országban február 13-ig lehet előrendelni, a 12/512 GB-os modell kb. 496 601 forintnyi dél-koreai wonért cserébe.

Összehasonlításképp a sima S23 Ultra az országban (az előrendelési akciót figyelmen kívül hagyva) kb. 460 197 forintnyi wonba kerül.

Hiányérzeted volt? Itt a Galaxy S23 Ultra BMW M kiadása

A Galaxy S23 Ultra BMW M kiadását a BMW M3 E30 inspirálta, ami az M3-as első generációja. A különkiadás csomagjának része egy tematikus tok, egy kulcstartó 6 db cserélhető BMW emblémával, illetve egy kerek BMW embléma és a We Are M fém logó is.

De ez még nem minden, ugyanis része még a repertoárnak egy BMW márkás akksis légkompresszor, pohártartó/vezeték nélküli töltő, egy analóg óra, egy fotókönyv és egy poszter. Ráadásul a vásárlók egy Starter Pack utalványt is kapnak, amit a dél-koreai Incheonban található BMW Driving Centerben válthatnak be egy képzett oktató vezetési óráira.

 

Természetesen a szoftver sem a megszokott: saját téma és boot animáció is jár a különkiadáshoz.

Az előrendelési időszak február 13-án ér véget, azonban egészen február 17-ig van még ideje azoknak, akik szeretnének egyet, ha a készlet kitart addig. Az előrendeléseket az S23 szériával együtt február 17-től kezdik kiszállítani.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.