Hirdetés

Az LG első körben Dél-Koreában vezette be a Mobile World Congressen bemutatott újdonságát, melyet a héten már lehet kapni Európában, Ázsiában és Amerikában is. Elsők között itt is a fontosabb piacokon indul az értékesítés és hát nem meglepő, hogy Magyarország nem tartozik az első körös országok közé.

Az LG G6 a hazai PR ügynökség szerint május folyamán érkezik Magyarországra, a hivatalos árat egyelőre még nem tudjuk, de mindhárom mobilszolgáltatónál kapható lesz.

A készülék különlegessége a HDR tartalmakat is támogató 18:9-es képarányú FullVision kijelző, illetve az IP68-as tanúsítvány mellett megkapta a MIL-STD 810G minősítést is, melynek értelmében 14 féle környezeti hatásnak jól ellenáll: alacsony és magas hőmérséklet, páratartalom, vibráció, napsugárzás, nyomás, homok és por, extrém hőmérsékletváltozás, sós közeg és eső.

Felmerül a kérdés…az LG azért mutatta be hamarabb a G6-ot és azért választotta inkább a Snapdragon 821 chipsetet, mert így megelőzheti a konkurenciát, viszont nemzetközi viszonylatban alig kerül hamarabb piacra, Magyarországon pedig a Galaxy S8 hamarabb is lesz kapható, így elveszti előnyét. A nagy látószögű kamerán és a katonai szabványon kívül milyen előnye van még a G6-nak a Galaxy S8-cal szemben?

A márkahű emberek vélhetően így is az LG-t választják, de aki még nem döntött, nagyobb valószínűséggel fogja a Samsungot választani (szerintem). Szerinted? Ha ingyen lenne, melyiket választanád a kettő közül?

[Total_Soft_Poll id=”18″]

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.