Egyes gyártók még csak most kezdik kóstolgatni az Android 8.0 Oreo rendszert és rengeteg készülék még nem kapta meg az új rendszert, sőt láttunk megjelenni az MWC-n olyan mobilt is, amin még Android 7.1.2 Nougat rendszer futott.

A Google-t azonban ez nem állítja meg, hamarosan érkezik az Android P (9.0) első fejlesztői előzetese. Az Android Oreo első béta változata is márciusban jelent meg, szóval erre úgymond lehetett számítani. A híres szivárogtató, Evan Blass Twitteren tette közzé, hogy az első Android P Developer Preview-t várhatóan a hónap (március) közepére célozza a Google, tehát akár 1-2 héten belül kint is lehet.

Vannak spekulációk, miszerint a Google március 14-én fogja bemutatni az Android P-t, ugyanis ha belegondoltok, a dátum így is felírható: 3/14, ami a pí értéke és ez alapján az angol Pie (pite) szóra lehetne asszociálni, mint következő főverzió elnevezés.

Ti mit gondoltok, mi lesz a neve az Android 9.0 P-nek?

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.