Hirdetés

Az LG új flagship készülékéről – mely február 26-án fog bemutatkozni Barcelonában – már egy ideje szivárognak ki az infók és képek, legutóbb élőképeken is lehetett látni. Az LG G5 után szinte biztos volt, hogy a duál kamerát nem fogja elhagyni az LG és ezt a kiszivárgott képek is bizonyítják.

Most viszont a vállalat koreai blogján jelent meg az infó, hogy az érkező LG G6-ban két 13 megapixeles hátlapi kamera lesz. Ez egy nagy különbség a G5-höz képest, ott ugyanis a fő kamera 16 MP-es volt, míg a másodlagos, széles látószögű lencse 8 MP felbontású volt. Itt mindkét szenzor ugyanakkora felbontást kapott, ami azt jelenti, hogy a széles látószögű fotók minősége nem lesz rosszabb, mint a normál képeké.

A közzétett képen látszik, hogy az előlapi kamera 100 fokos látószöggel bír majd, míg a hátlapi a kialakításnak köszönhetően 125 fokban lát majd.

Hirdetés
FORRÁSLG
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.