Hirdetés

Ezek alapján igaznak tűnnek a pletykák: nem akármilyen lapkákkal készül a Samsung a február elsejei bemutatóra: kiszivárgott plakáton az exkluzív Snapdragon 8 Gen 2.

Szinte már mindent tudunk a Galaxy S23 trióról, az már korábban kiszivárgott, hogy nem akármilyen Snapdragon lapkát kap az S23 sorozat, egyébként Európában is, tehát nem lesz különbség az Exynos miatt a modellek között.

A Qualcommal kötött megállapodásnak köszönhetően a felturbózott Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, vagy kicsit rövidebben Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy lapkakészletet kaphatja az S23 sorozat.

A kiszivárgott plakátokon látható az ehhez tartozó logó, ami jelzi, hogy nem a „sima”, többi gyártó által is használt lapkakészletről van szó.

Európában is Snapdragon 8 Gen2-t kap a Galaxy S23 széria

Mivel a megállapodás részleteiről keveset tudunk, így jó kérdés, hogy jövőre megtartják-e ezt a felállást, azonban ha beválik, könnyedén lehet, hogy megmarad a Snapdragon for Galaxy, így ezáltal a Samsung és egyéb Snapdragonnal szerelt mobilok közti különbség is.

Szinte már mindent tudunk a Galaxy S23 trióról

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.