Noha a Samsung most jó értelemben robbantott nagyot a Note8-cal, úgy tűnik, a hatalmas siker mellett ezúttal sem maradnak el a problémák. Most olyan panaszok érkeztek néhány tulajdonostól, hogy a készüléküket többé nem tudták sem tölteni, sem pedig bekapcsolni, miután 0%-ra merült az akkumulátor. Ilyen esetben egyébként normális, ha csak néhány perc után kezdődik meg a töltés, illetve hogy egy ideig nem bekapcsolható a telefon, ám ezúttal pont arról van szó, hogy nem adott semmilyen életjelt a telefon.

A Samsung már értesült a problémáról és a meghibásodott készülékeket garanciában cserélik, de egyelőre nem világos, hogy mi okozza a hibajelenséget. A tulajdonosok megpróbálták más töltővel és kábelekkel is feléleszteni a mobilt, de semmi eredménye nem volt, a telefon többé már nem éledt fel. Annyi már bizonyosnak látszik, hogy nem az összes Note8-at érinti az ügy, valamint eddig az amerikai Verizon, T-Mobile és Sprint ügyfeleknél fordult elő a probléma. Bár ez a lemerülési hiba is rendkívül kellemetlen (például a nem lementett adatainktól elbúcsúzhatunk), de még így is jobb, mint a Note7 szériát teljesen tönkretévő akkurobbanásos ügyek.

Hirdetés
FORRÁSphoneArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A hibajelenséget a li-ion technológia okozza. Lehet lapozni, az összesnél benne van a pakliban, nem szabad hagyni 0-ra meríteni őket.

Comments are closed.