Úgy látszik az idei piacon a készülékeknél a Facebookos támogatottság is egy fontos tényező lehet, hisz egyre több gyártó próbálkozik Facebookos készülékek fejlesztésével, gyártásával. Az egész történet kezdődött talán az első Samsung okoskamerákkal, amelyekkel közvetlenül lehetett feltölteni fotóinkat Facebookra és még más megosztó oldalakra. A dél-koreai kamerákat folytatta a HTC a First telefonjával (aminek az eredménye egy nagy bukás lett).

A Samsung kamerákhoz hasonlóan a Canon készített (vagyis módosított) egy fényképezőgépet. Azért módosított, mert a Canonnak már létezik a PowerShot N kamerája, most csak kiegészítették egy Facebook gombbal. A gomb lenyomásával azonnal közzétehetjük a képeinket Facebookon (természetesen ha van a közelben Wifi hálózat). Ez a fényképezőgép ősztől megvásárolható a gyártó webshopjában kb. 300 dolláros áron.

canonpowershotn

Specifikáció

 

Kijelző 2,8″ felhajtható LCD kijelző
Szenzor 12,1 megapixeles CMOS szenzor
Videó felbontása 1080p
Lencse 8 milliméteres széleslátószöggel, nyolcszoros optikai zoommal felszerelt lencse
Egyéb Beépített Wifi, Facebook megosztási lehetőség

forrás: HWSW

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.