Tegnap hivatalosan is bejelentette a Google, hogy az új Android N néven emlegetett operációs rendszerének hivatalos kódneve a Nougat lesz. Ennek után a HTC közzé is tette, hogy mely eszközeire lesz elérhető majd a legédesebb Android rendszer.

Három HTC készülék fogja megkapni az Android Nougat-ot, az egyik az idei csúcsmodell, így nem meglepő módon ő is megkapja a rendszert, a másik egy felsőkategóriás modell, a harmadik pedig a tavalyi csúcsmodell.

Android-Nougat-HTC-10-One-M9-A9-updateÍgy a három készülék a HTC 10, a HTC One A9 és a HTC One M9. Egyelőre ezek az eszközök fogják megkapni az Android Nougat verziót. Arról nincs pontosabb információ, hogy mikor érkezik a frissítés, de mivel tavaly decemberben érkezett a Marshmallow frissítés a HTC One M9-re, így bizakodhatunk, hogy ez lesz a HTC karácsonyi ajándéka a fenti készülékek tulajdonosainak.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.