A Nokia 3310 újraálmodott változatát igen nagy érdeklődéssel fogadta a közvélemény, sokan szkeptikusak, sokan viszont látják a régi modellt benne, még többen pedig csak egy marketingfogásnak tartják. Akárhogy is, a Nokia 3310 (2017) egy olcsó, strapabírónak nevezhető telefon, ami kiváló lehet idősek számára, munkába vagy fesztiválok során (remélhetőleg ezt sem hagyod el).

A Vodafone kínálatában is elérhető lett az újdonság, feltöltőkártyás tarifával 14.990 Ft-ba kerül, amihez jár 3.000 Ft feltöltés is a kártyára. A Nokia 3310 továbbá elérhető többek között a Vodafone Tuti csomaggal is, amivel 19 Ft-os percdíjjal lehet telefonálni belföldi hálózatokon.

A kínálatba hamarosan bekerül a Nokia 3 is, melyben egy 5 hüvelykes HD kijelző, 4 magos MTK processzor és 2 GB RAM található. Július végéig kizárólag a Vodafone Magyarország kínálatában lesz elérhető fekete színben (sötétkék is lesz), utána pedig megvásárolható lesz máshol is. A készülék alapára 49.990 Ft.

További részletek a Vodafone weboldalán és az ügyfélszolgálati pontokon.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.