A HMD Global a tavalyi év februárjában mutatta be az újragondolt Nokia 3310-et, valamint idén februárban az MWC-n debütált a Nokia 8110 banántelefon új verziója. Friss információkból kiderült, hogy a finnországi székhelyű vállalat már a Nokia 2010 újjászületésén dolgozik.

Az 1994-ben megjelent Nokia 2010 új kiadása várhatóan jövő évben lesz esedékes a vállalat 25. évfordulója alkalmából. A Nokia 2010 jobb tervezéssel, színes kijelzővel érkezhet, valamint támogathatja a 4G LTE kapcsolatot is. Az újragondolt Nokia 2010-en ugyanaz az operációs rendszer fut majd, mint ami a Nokia 8110-en is, sőt, várhatóan támogatja majd többek között a WhatsAppot és a Facebookot is. A készülék valószínűleg a Nokia A10 nevet kapja majd és olyan színes színekben érkezik, mint a piros, a sárga vagy éppen a fekete.

Nokia 2010

Sajnos információk még nincsenek a telefon specifikációival kapcsolatban, továbbá pontos időpont sincs még a megjelenésről, de nem kizárt, hogy ismét az MWC-t használja majd a HMD Global a bemutatásra.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: