Hirdetés

A Huawei gőzerővel készül a Q4-re, többek között érkezik a vállalat új csúcskészüléke a Mate 30 és Mate 30 Pro. Ennek ellenére a régebbi készülékeiről sem feledkezik meg a gyártó.

A legújabb biztonsági frissítés mellé, most az ujjlenyomat-olvasó hatékonyságán növeltek (a Huawei szerint érdemes újra felvenni az ujjlenyomatainkat, hogy lássuk a változást) és az előlapi kamera pedig éjszakai móddal gazdagodott.

Első körben a ELE-AL00 és ELE-TL00 modellszámú P30, valamint a VOG-ALOO, VOG-AL10, és VOG-TL00 P30 Pro készülékek tulajdonosai örülhetnek.

Az éjszakai mód hasonlóan működhet a Google és a Huawei-féle több képből álló és ezeket összedolgozó algoritmusához. Képeket egyelőre nem találtunk, így meg kell várnunk míg elterjedtebb lesz az új frissítés, hogy megbizonyosodjunk róla milyen képek készülhetnek így.

Az augusztusi biztonsági frissítés mellé még a galériába egy videó-szerkesztő funkció is bekerült. A P30 és P30 Pro még év elején kerültek bejelentésre és rengeteg új és hasznos funkciót hoztak magukkal.

Ha kíváncsi vagy, mire is képes a Huawei P30 Pro, tekintsd meg Laci videóját a mobilról!

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.