A Pokémon GO pár napja már hazánkban is elérhető, viszont a kiterjesztett valóságon alapuló játék a tengerentúlon már régebb óta hódít.

Hogy lássátok, mekkora népszerűségnek örvend a Pokémon GO, lentebb láthattok egy videót. A felvétel a Central Park-nál készült New York városában, ahol egy ritka Pokémon (Vaporeon) jelent meg és az emberek százasával csődültek oda, hogy megszerezzék.

Láttunk már különböző YouTube-os felhasználókat videókat készíteni, hogy mennyire népszerű ez a játék, azonban ez mindent felülmúl. Pestisként fertőz meg mindenkit a játék és most már Magyarországon is elérhető.

A Pokémon GO letölthető az AppStore-ból és a Play Áruház-ból egyaránt, úgyhogy vadászatra fel (de azért néha nézzetek fel a telefonból, ugyanis az utcán közlekedtek, nem egy ember ment neki valaminek, mert bele volt bambulva a telefonjába)!

Ha valamiért nem működik a játék, az azért van, mert kicsit túlterheltek a szerverek, ezt hihető is, hisz láthatjátok, hogy mennyien játszanak.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.