Az őrület tovább folytatódik. A Pokémonozás mint a futótűz, úgy terjedt szét az egész világon, azonban már egyre kevesebben játszanak vele. Viszont akik még mindig játszanak a játékkal, azok valószínű örülhetnek ennek a kiegészítőnek, aminek a neve Pokémon GO Plus.

content-goplus-alerts1Ez az eszköz telefonnal párosítható bluetooth-on keresztül. A karkötőnek számos funkciója van. Többek között villogással és rezgéssel jelzi, ha a közelben PokéStop van. Ilyenkor a középső gombot megnyomva automatikusan hozzáadja az értékes tárgyakat a készlethez, természetesen ha van a PokéStop-ban. A másik hasznos funkciója az, hogyha a közelben Pokémon található, akkor a karkötő villogással jelez a viselőnek. Ha közeleg a Pokémon, akkor a középső gombot megnyomva rá lehet dobni a Pokélabdát. Ha a dobás sikeres, akkor a karkötő villogni és rezegni kezd.

A kiegészítő szeptember 16-án érkezik, azt egyelőre nem tudni, hogy kapható lesz-e Magyarországon. Az okoskarkötőről több információt ITT tudtok olvasni.

Hirdetés
FORRÁSMTV Magyarország
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: