Szeptember elején, az IFA-n fogja bemutatni az LG legújabb okostelefonját, az LG V20-at. Aki esetleg nem tudná, ezt a készüléket az LG V10 utódjaként szánja a gyártó, melynek különlegessége az volt, hogy a fő kijelző fölött egy másodlagos, always-on megjelenítőt is kapott, amin az idő, az időjárás és többek között az értesítések is megjelentek.

LG V20 kiszivárgott fotó
LG V20 kiszivárgott fotó

Valószínűleg az LG V20 sem lesz különb ebből a szempontból, viszont két másik szempontból kiemelkedő lesz. Az egyik különlegesség, hogy az LG V20 lesz az első 3rd party okostelefon, melyről a dobozból kivéve egyből az új Android 7.0 Nougat fog visszaköszönni.

LG V20 kiszivárgott fotó
LG V20 kiszivárgott fotó

A másik újdonság, hogy ez a készülék lesz az első az iparágban, melyben 32 bites HiFi Quad DAC lesz. A DAC (digital to analog converter) – ahogy az angol kifejezésben is áll – a digitális jeleket konvertálja át analóggá, így a hangzás sokkal tisztább lesz és közelebb lesz az élő adások minőségéhez. DAC-cal 50%-kal csökkenthetőek a zajszintek. Az LG a fejlesztés során szorosan együttműködött az ESS Technology-val, így az LG V20 fogja (elvileg) az eddigi legjobb mobilban található hangzást biztosítani.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz. Szeptemberben mindent megtudunk a készülékről.

Hirdetés
FORRÁSLG NewsRoom
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.