Úgy tűnik, idén nyáron nem lesz pihenő a mobilgyártóknak, akik sorra jelentik be a különböző bemutatókat erre az időszakra. Egyelőre az iparági bennfentesnek számító Andri Yatim adta hírül, hogy június 30-án mutatják be a Moto X4-et, de addig még bőven van idő a hivatalos gyártói megerősítésre is. Már azt is tudni véli, hogy az új típus milyen paraméterekkel rendelkezik és ez alapján az X4 egy vonzó középkategóriás ajánlat lehet a mostanában elég aktív Lenovo almárkától.

A készüléket egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 660-as processzor üzemelteti, melyhez 4 GB RAM és piactól függően 32 vagy 64 GB belső tárhely tartozik majd, ez utóbbi microSD-vel 256 GB-tal bővíthető lesz. További szimpatikus tulajdonságai közé tartozik a Quick Charge 3.0 gyorstöltést támogató USB-C csatlakozó, a 3800 mAh kapacitású beépített akkumulátor és a részben üvegből készülő burkolat is. Ráadásként IP68 por és víz elleni védettséget is kaphat, nem is beszélve a most nagyon divatos dupla hátlapi kameráról és az előlapi szelfivakuról, melyek szintén szerepelnek a listán. Az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzős telefon hátoldalán 13 megapixeles szenzorok dolgoznak majd, f/1.7 és f/2.2 fényértékű optikákkal. Ezen felül NFC és ujjlenyomat-olvasó is jár a leendő tulajdonosoknak.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroid Headlines
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)