Hirdetés

A hazai bankok közül elsőként az OTP Bank hozta el a magyar felhasználóknak az ősidők óta várt Apple Pay-t, azonban ma az Erste Bank is bejelentette a szolgáltatás startját.

Ez azt jelenti, hogy mától az Erste Bank ügyfelei is használhatják iPhone-jukat vagy Apple Watch-ukat érintéses fizetésre, ehhez mindössze csak regisztrálni kell a bankkártyát az Apple Wallet alkalmazásában.

A bank statisztikái alapján a MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körülbelül harmada iPhone felhasználó, tehát számukra is kiemelten fontos volt, hogy ez a szolgáltatás eljusson az Erste ügyfelekhez is.

Ha náluk bankolsz, nem kell mást tenned, mint irány a Wallet app, ott a „+” gomb, add meg a kártyád adatait (amelyeket egyébként a telefon biztonságosan, titkosítva tárol) és ezután a telefonoddal is tudsz fizetni, így nem kell magadnál tartanod a bankkártyádat sem.

Az Erste weboldalán már jelezték, hogy valami hamarosan elindul 🙂

További részletek: https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/elektronikus-szolgaltatasok/apple-pay

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.