Hirdetés

Január elején vélhetően nem sokan gondolkodnak elektromos roller vásárlásán, de ha nyáron szeretnél egy ilyennel közlekedni, akkor érdemes ránézni a KUGOO ES2-re, amit a Geekbuying oldalán most kb. 95.000 Ft-ért vihetsz haza európai raktárról.

A KUGOO S1 és S1 Pro rollerei nem voltak túl meggyőzőek anyaghasználat és biztonság szempontjából, de az ES2-nél sok minden változott, méretileg is nagyobb, de sokkal strapabíróbb, minőségibb is lett. A roller sebességben és hatótávban nem különbözik az S1 Prótól, ugyanúgy maximum 25 km/h-val képes menni és kb. 20 km-t lehet vele megtenni egy feltöltéssel.

Ha érdekel, hogy mit tud, készült róla egy teszt is, ezt lent megnézheted.

A KUGOO ES2-t még novemberben teszteltem, akkor 120.000 Ft körül mozgott az ára (abban a webáruházban még mindig annyiba kerül), azonban most beesett az ára 100.000 Ft alá a Geebuyingnál. Ugyanúgy EU raktárból vásárolhatod meg, tehát csak a rollert kell kifizetni (a szállítás is ingyenes), vámolni nem fogják.

A legalacsonyabb ár (kb. 95.000 Ft) a fekete színűre vonatkozik, a fehér változat kb. 1000 Ft-tal kerül többe. Ha érdekel a roller, akkor ezen a linken keresztül tudod megvenni.

#UPDATE 03.12 – Új kupon: GKB226S (307,38 euró)

 

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt