Folytatódik a hétéves születésnapját ünneplő Geekbuying akciója, terítéken az elektromos roller!

Az okoskarkötők és a kuponok után most a KUGOO elektromos rollereket akciózta le az oldal, ráadásul minden rendelés mellé egy 30 dolláros kupon is jár.

Az akcióban a Laci által korábban már tesztelt KUGOO S1-es elektromos roller és annak Pro verziója kapható. Illetve a 30 dolláros ajándék kupon a Kugoo G-Boosterre is vonatkozik, ez már egy sokkal drágább és sokkal komolyabb darab. 

Az akcióban történő részvétel feltételei a következők:

Ha a lentebb található kódok felhasználásával vásárolsz KUGOO S1-es,KUGOO S1 Pro vagy KUGOO G-Booster elektromos rollert, akkor utána ezen a linken meg kell adnod az email címed, illetve a rendelésed kódját. Ezt követően a rendszer ellenőrizni fogja a rendelés összértékét, majd elküldi a megadott email címre a 30 dollár értékű kupont. Fontos, hogy egy email címhez csak egy kupon tartozhat! 

Az akció június 24-én indul és június 30-án zárul.

Ha vásárlásod után kaptál egy 30 dollár értékű ajándékkupont, azt a Geekbuying.com oldalán bármilyen 30 dollárnál nagyobb értékű termékre be tudod váltani. Egy 31 dollár értékű terméket így 1 dollárért elhozhatsz. Más email címére viszont nem szabad továbbítani az ajándékkupont, mivel az csak azzal érvényes, melyre a Geekbuying elküldi!

A KUGOO S1 elektromos roller járt Lacinál teszten, ha érdekel az elektromos városi járművek világa, akkor nézzétek meg róla videóját:

A KUGOO S1 jelenleg 82 ezer forintos áron kapható a Geekbuying oldalán, a lengyelországi raktárból postázzák. Kuponkód: GKB223S.

Az S1 Pro ára 95 ezer forint, ez is a lengyel raktárból érkezik Magyarországra. Ha az S1 Prót szeretnétek megvenni, használjátok a GKB224S kuponkódot.

Végül ott van a KUGOO G-BOOSTER roller, amiben már 800W-os motor található, 10 hüvelykes kerekei vannak, maximum 55 km/h-val képes menni és 85 km-t is képes megtenni egy feltöltéssel. Ez a gépezet már azért más árkategóriába tartozik, ez már 322.000 Ft-ba kerül, kuponkód még nincs hozzá.

A lengyelországi raktárból történő küldés azért fontos, mert így pár napos szállítási idővel kell csak számolni és nem kell félni attól, hogy pluszköltségek (például vám) kerülnek a termékre.

A cikket a Geekbuying.com megbízásából készítettük.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.