Hasonlóan az eddig megszokott ütemtervhez, az év eleji Galaxy S mobilokat az év második felében követ egy Galaxy Note készülék, ami ugyanazt a teljesítményt nyújtja, megfűszerezve egy S-Pennel, néhány extra funkcióval és pár módosított specifikációval.

A Galaxy Note10 idén ősszel, várhatóan szeptember környékén fog debütálni, de már most vannak pletykák vele kapcsolatban. A hírek szerint nem csak egy, hanem kapásból 4 típust fognak bemutatni, lesznek különböző méretű modellek, lesz 5G-s és várható egy Pro változat is. Állítólag az ehhez tartozó akkumulátort láthatjuk a lenti fotón.

A kép alapján az akkumulátor egy SM-N97 modellszámú készülékhez tartozik, ami elméletileg a 4G-s Galaxy Note 10 Pro lesz. A képen látható a kapacitás is, 4500 mAh-ról beszélhetünk (hasonlóan a Galaxy S10 5G-hez), a telefon pedig állítólag 25W-os gyorstöltésre is képes lesz, ami azért jelentős növekedés a Galaxy S10-nél is használt 15W-hoz képest.

Állítólag ilyen lesz a Note 10

A Galaxy Note 10 Prón összesen 6 kamerát kaphatunk, a hátlapon lesz négy (3 x 12 MP + ToF), az előlapon pedig kettő. Amerikában Snapdragon 855-tel, hazánkban pedig Exynos 9820-szal fog megjelenni. Egyelőre ezeket ne vegyük készpénznek, messze van még a bemutató és még sok minden változhat addig.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGizmoChina
FORRÁSIceUniverse
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.