Hirdetés

A Huawei P8-hoz képest igen nagy ugrás volt a P9 a dupla Leica kamerával, Kirin 955-ös chipsettel és 3 GB RAM-mal a fedélzeten. Nemrég bemutatkozott a vállalat új phabletje, a Huawei Mate 9, melyben már Kirin 960 teljesít szolgálatot.

A GFXBench oldalán megjelent egy Huawei LON-L29 modellszámú készülék, mely vélhetően a jövő év elején érkező Huawei P10 lesz. 5.5 inches QHD kijelzővel, Kirin 960-as chipsettel és Mali G-71 grafikus gyorsítóval érkezik. Az operatív memória 6 GB (RAM) lesz, a belső tárhely pedig 256 GB.

gfxbench-huawei-p1012 megapixeles hátlapi kamerát jelez az oldal, ami furcsa, hisz nincs említés dupla kamerarendszerről. Az előlapi kamera 8 megapixeles lesz, a készülék pedig Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik.

További érdekesség, hogy a Huawei P9 a LON-L19 modellszámot viseli, így simán elképzelhető, hogy ez a készülék a P10 lesz.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.