Hirdetés

A Dell úgy döntött, hogy megszünteti Android-os tableteinek forgalmazását és így nem is fog már új eszközt bemutatni. Aki esetleg Android-ot futtató Dell tablettel rendelkezik, az a garanciaidő lejártáig élvezheti a vállalat supportját, de utána leveszi a kezét a platformról, nem lesz több szoftverfrissítés sem.

A tabletek piaca 2010 óta úgy néz ki, hogy vannak az iPad készülékek és vannak az Android-ot futtató masinák. Noha mindkettő kiválóan teljesít mobil operációs rendszerként, nem hoznak a tabletek világába olyat, ami miatt helyettesítő eszközként nevezhetnénk a tableteket az asztali számítógépek helyett.

Microsoft Surface 3
Microsoft Surface 3

A Dell a jövőt a Microsoft Windows operációs rendszert futtató 2-in-1 hibrid eszközökben látja, így az elkövetkezőkben a Microsoft Surface-hez hasonló eszközöket fogunk látni a Dell-től.

Kár, például ott van a Dell Venue 8 7000 tablet is, ami gyönyörű kijelzőjével magaslik ki a tabletek közül (8.4 inch, 1600 x 2560 OLED panel). Ti mit gondoltok? Jó döntés volt a Dell részéről, hogy a Microsoft mögé állva a 2-in-1 eszközök fejlesztésére fókuszál?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.