A Computex-en bemutatkozott többek között az ASUS új 2-in-1 PC-je, mely hordozhatóságával tökéletes mobil és munkaeszköz egyaránt. A készülék alumínium házzal rendelkezik és mindössze 8.35 milliméter vastag, ennek ellenére viszont erős és strapabíró.

Transformer 3  Pro T303_03

Két színben érkezik az eszköz: Icicle Gold és Glacier Gray. Kialakításának köszönhetően 170 fokig szinte bármilyen szögből nézhetjük, állíthatjuk a támaszt a megfelelő szög eléréséhez. Alap tartozékként jár az eszközhöz az ASUS Transformer Cover Keyboard, mely háttérvilágítással is rendelkezik, 1.4 milliméteres billentyű mozgástartományával a laptop-szintű billentyűzetek közé sorolható. A billentyűzet négy színben lesz kapható: Stone, Charcoal, Taupe és Amber.

Transformer 3  Pro T303_01
Az ASUS Transformer 3 Pro 12.6 inches képátlóval rendelkezik, a felbontás pedig 2880 x 1920 pixel (275 ppi). A hangzásról a Harman Kardon sztereó hangszórók gondoskodnak. A “motorház” alatt egy Intel Core i7 processzor kapott helyet, 16 GB (2133 MHz) RAM memória és akár 1TB SSD-vel is kérhetjük (PCI-e x4 SSD). Csatlakozás szempontjából az eszköz USB Type-C porttal rendelkezik, továbbá kapott Thunderbolt 3, illetve HDMI és USB 3.0 portot is. A hátlapra egy 13 megapixel felbontású kamera került, amivel kiváló képeket és videókat lehet készíteni, míg az előlapi kamera segítségével a Windows Hello arcfelismerővel jelszó nélkül könnyedén beléphetünk fiókunkba.

Az ASUS Transformer 3 Pro 999$-os nyitóáron indul, mely mire elér hazánkba, lehet 370.000 Ft is lesz. Várjuk a hivatalos magyar árakat és a megjelenés időpontját.

Hirdetés
FORRÁSASUS
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.