Hirdetés

A Porsche Design bemutatta 2-in-1 notebookját, a Book One-t. A gép Windows 10 Pro-t futtat, 5 megapixeles kamerája van infravörös szenzorral, így Windows Hello-val be lehet lépni a felhasználói fiókba.

13.3 inches QHD felbontású érintőpanelt, Intel Core i7 processzort, 16 GB RAM-ot és 512 GB SSD-t kapott, szóval specifikációiban high-end készülékről beszélhetünk. Két USB-C, két USB 3.0 és még egy ThunderBolt 3 támogatottságú USB-C porttal rendelkezik, precíziós Touchpad és háttérvilágításos billentyűzet jellemzi.

A Book One érintőceruzákat is támogat, van is hozzá egy, amit mágnesesen hozzá lehet rögzíteni a notebook oldalához. A gép hardverét a Quanta rakta össze, aki az Amazon Fire tableteiért is felelős.

Egy nagy különbség van a Book One és a Surface Book között – a márkajelzést leszámítva – és ez a zsanér. 2-in-1 létére mindkét eszköz lecsatolható és használható tabletként, viszont a Book One 360 fokban meg is fordítható, mint a Lenovo Yoga eszközök. A Porsche Design Book One árát tekintve nem átlagos consumer notebook, Amerikában áprilistól lesz kapható potom 2495 dollárért (átváltva 725.000 Ft).

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.