A Porsche Design bemutatta 2-in-1 notebookját, a Book One-t. A gép Windows 10 Pro-t futtat, 5 megapixeles kamerája van infravörös szenzorral, így Windows Hello-val be lehet lépni a felhasználói fiókba.

13.3 inches QHD felbontású érintőpanelt, Intel Core i7 processzort, 16 GB RAM-ot és 512 GB SSD-t kapott, szóval specifikációiban high-end készülékről beszélhetünk. Két USB-C, két USB 3.0 és még egy ThunderBolt 3 támogatottságú USB-C porttal rendelkezik, precíziós Touchpad és háttérvilágításos billentyűzet jellemzi.

A Book One érintőceruzákat is támogat, van is hozzá egy, amit mágnesesen hozzá lehet rögzíteni a notebook oldalához. A gép hardverét a Quanta rakta össze, aki az Amazon Fire tableteiért is felelős.

Egy nagy különbség van a Book One és a Surface Book között – a márkajelzést leszámítva – és ez a zsanér. 2-in-1 létére mindkét eszköz lecsatolható és használható tabletként, viszont a Book One 360 fokban meg is fordítható, mint a Lenovo Yoga eszközök. A Porsche Design Book One árát tekintve nem átlagos consumer notebook, Amerikában áprilistól lesz kapható potom 2495 dollárért (átváltva 725.000 Ft).

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.