Hirdetés

Szeptembertől drágább lesz a Netflix Magyarországon, két csomag árát megemelik, a változás szeptember 19-től lép életbe.

A Standard csomag ára 3490 forintról 3990 forintra emelkedik. A prémium előfizetés díja 4490 forint helyett 5090 forint lesz.

Szeptembertől drágább lesz a Netflix Magyarországon - illusztráció, fotó: Netflix

A nyár folyamán már érkezett hír arról, hogy külföldön kikerül a kínálatból a Netflix legolcsóbb, reklámmentes Basic csomag. Hazánkban továbbra is reklámmentes a streaming platform, máshol már régebben bevezették a reklámokkal támogatott csomagokat.

Korábban a Disney+ is árat emelt Magyarországon. Az előfizetőket e-mailben tájékoztatták, a hírek alapján a Netflix is értesítéseket küld, ugyanakkor nem mindenki kapott ilyet egyelőre.

Kiemelt kép: Netflix

Frissítés, 2024.08.23.

Az IGN cikke nyomán eredetileg azt írtuk, hogy a Basic csomag ára is megemelkedik. Több forrás szerint a Basic csomag ára változatlan, illetve a Netflix honlapján is így szerepel, ezért valószínűbb, hogy a Basic csomag ára szeptember 19-től is 2490 forint marad.

Frissítés, 2024.09.03.

A Netflix kiküldte a tájékoztató e-maileket, a legolcsóbb, Basic csomag ára is megemelkedik, a levél szerint októbertől. A belépő szintű csomag így 2890 forintos havidíjjal rendelkezik majd.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMIGN
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.