Sportoláshoz keresel bluetooth fülhallgatót olcsón? Akkor érdemes egy pillantást vetni a dodocool Wireless V4.1 névre hallgató in-ear fülesre, ami most akciósan vihető haza a TomToptól.

A fülhallgató ideális lehet beltéri és kültéri sportoláshoz, IPX4 tanúsítványának köszönhetően nem okoz neki gondot, ha esőben használjuk. Az eszközt akár NFC-n keresztül is lehet párosítani okostelefonnal, a kezelőszerveket fizikai gombok formájában találjuk meg rajta, illetve hanghívás felvételére is alkalmas köszönhetően a beépített mikrofonnak.

Egy 130 mAh kapacitású akkumulátor található benne, amivel a gyártó ígérete szerint 10 órán át is bírja folyamatos zenehallgatás mellett. A dodocool Wireless V4.1 jelenleg 14,99 dollárba kerül, ami átszámolva kb. 3800 Ft-nak felel meg. Mivel kis értékű termékről van szó, így a vám miatt nem kell aggódni.

A fülhallgatót EZEN A LINKEN keresztül tudod megvásárolni, ha pedig érdekelnek a TomTop további kuponakciói, akkor KATT IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.