A Huaweinél a legnépszerűbb modellek kétségkívül a középkategóriás PX lite készülékek, hisz ár/érték arányban igen kiemelkedő helyen vannak. Ezenfelül a P9 és P9 Plus is igen jól szerepel, ugyanis kicsivel kevesebb mint egy év alatt a két modellből összesen 12 millió darabot adtak el.

A P9 után novemberben jött a Mate 9, a vállalat phablet büszkesége, ami szintén jól teljesít, a nemrégiben kiadott eladási adatok alapján az első négy hónapban 5 millió darab Mate 9 talált gazdára, ami 36%-kal több, mint ugyanezen időszakban a Mate 8 esetében.

A Note7 kiesése után az iPhone 7 Plus mellett nagy volt az igény egy csúcskategóriás phabletre, aminek a Mate 9 meg is felel, az eladások egyértelműen tükrözik ezt. A Huawei P10 és P10 Plus a P10 lite mellett mostanában kezd majd az emberek kezébe kerülni, meglátjuk, hogy arányaiban tudja-e növelni a számokat a kínai vállalat.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidAuthority
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.