Hirdetés

Korábban írtunk, hogy hamarosan érkezik Magyarországra egy újabb középkategóriás Huawei okostelefon, most pedig a hivatalos információk is megérkeztek vele kapcsolatban.

A Huawei P9 Lite Mini egy 5 hüvelykes HD kijelzővel rendelkező, 8,05 mm vastag, fémházas készülék, aminek hátlapján találunk egy igen gyors ujjlenyomat-olvasót is. A mobilt felruházták szemkímélő móddal is, ami kiszűri a szem számára káros kék fény 50%-át.

Kijelzőjéhez képest elég korrekt, 3020 mAh-s akkumulátort kapott, Android 7.0-t és EMUI 5.1-et futtat. Hardveresen egy Snapdragon 425-ös processzor, 2 GB RAM és 16 GB tárhely (128 GB-ig bővíthető) jellemzi, a hátlapi kamera 13 MP-es, míg az előlapi 5 MP felbontású.

A Huawei P9 Lite Mini Magyarországon 59.990 Ft-os áron lesz elérhető fekete, ezüst és arany színekben (dualSIM-es kivitelben) augusztus végétől, az egykártyás modell a szolgáltatóknál ősszel lesz valamikor kapható.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.