A kínai Vernee nem olyan rég van a piacon, de figyelemre méltó készülékeket gyárt. Köztük van a hihetetlen jó ár/érték arányú Vernee Thor, de ott van a szintén jó Apollo Lite, stb…

A cég ott lesz és képviselteti magát az idei MWC-n és több készüléket is megmutatnak nekünk. Az egyik legérdekesebb a flagship modell, az Apollo 2 lesz. A készülékben MeidaTek Helio X30 chipset lesz, ami egy 10 nanométeres 10 magos processzor 4 x 2.8 GHz (Cortex-A73), 4 x 2.2 GHz (Cortex-A53) és 2 x 2.0 GHz (Cortex-A35) kiosztással.

Egy PowerVR 7XT IGP felel a grafikus teljesítményért, Cat.12-es LTE-t valamint dupla hátlapi kamerát is támogat egészen 24 MP-ig.

A Vernee Global Twitteren tett közzé egy képet a készülékről, amin látszik, hogy 6 GB RAM mellé 64 GB tárhely jár, a 128 GB-os modell mellé pedig 8 GB RAM társul. A vállalat bemutatja továbbá a Mars Pro-t, ami egy Helio P25 chipsettel rendelkező mobil lesz, jön az Apollo X Helio X20 chipsettel, valamint az akkumulátoridőre kihegyezett Thor E (5020 mAh) és Thor Plus (6050 mAh) készülékeket. Mindegyik új modell Android 7.0-val érkezik!

Izgalmas lesz az idei MWC, várjuk nagyon!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.