Március utolsó hétfőjén, március 29-én bemutatót tart a Xiaomi, melyen a Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra mellett egy vadonatúj Mi Mixet is megismerhetünk majd.

A cég a legnagyobb kínai közösségi platformon, a Weibón tett közzé egy képet, melyen a szöveg a Mi Mix visszatérését és a bemutató dátumát reklámozza. Korábban már felkerültek a netre fotók egy állítólagos Mi Mix prototípusról, mely a Samsung Galaxy Z Fold vonalához hasonló dizájnnal bír.

A szöveg szerint visszatér a Mix, a hétfői bemutatón fog róla beszélni a Xiaomi /Fotó: Weibo

Az általunk is közzétett fotók, melyeken az állítólagos új Mi Mix látható egyértelművé teszik, hogy a könyv módjára nyíló hajlítható készülékekben látja a jövőt a Xiaomi és nem a koncepciómobilként már megismert Mi Mix Alphában, ahol kívül futott és hajlott a megjelenítő.

A Mi Mix széria a Xiaomi termékei között mindig az extravagáns dizájn miatt volt kiemelkedő. 2016-ban az első Mi Mix-szel kezdődött a telefonok káváinak lefaragása, majd folytatódott a Mi Mix 2-vel, 2S-sel és a csúszkás megoldást használó Mi Mix 3-mal. Érdekesség, hogy a Mix vonalon soha nem volt szenzorsziget vagy a kijelzőbe vágott kameralyuk.

Az egyelőre nem biztos, hogy a márciusi bemutatón piacra kerülő Mi Mixet kapunk, bár minden jel erre utal.

Ti melyik készüléket várjátok inkább? A Mi 11 Prót, az Ultrát vagy a Mixet?

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.