Hirdetés

A Xiaomi december 28-án leplezte le (Kínában) a Mi 11-et, ami így az első okostelefon lett Snapdragon 888 lapkakészlettel. A bemutató során nem volt szó se Lite, se Pro modellről, azonban egyre több hír és pletyka kering a Mi 11 Próról, amit februárra taksálnak a szakértők.

Megérkezett a Xiaomi Mi 11, okosan oldották meg a töltő kivételét

Egy szivárogtató szerint a készülék 2021. február 12-én fog napvilágot látni, közvetlen a kínai újévet követően. Hogy milyen újdonságokra lehet számítani, az egyelőre nem ismert, de kiindulva pl. a Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro párosból, ezeknél a lényeges különbség a fő kamera felbontása. A Mi 11 is 108 MP-es fő kamerát kapott (bár ez ua. az ISOCELL HM1 szenzor, ami a Mi 10T Próban is van), a leggyorsabb Qualcomm processzort, valamint szupergyors vezetékes és vezeték nélküli töltést, így nagyon nagy újdonságokat nem fog hozni a Mi 11 Pro.

Xiaomi Mi 11 előlap

A szivárogtató szerint a Pro modell továbbfejlesztett kamerát, még gyorsabb töltést és elvileg nagyobb akkumulátort hoz magával és egyelőre itt meg is áll a történet, később bizonyára érkeznek még információk. Remélhetőleg februárban a global verziót is leleplezik!

Hirdetés
FORRÁSPlayfuldroid
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.