A Samsung Galaxy S7 és Note7 előrendelők anno szintén kaptak Gear VR szemüveget ajándékként, egyre több kínai gyártó kezd el a virtuális valóság felé kacsintgatni. A nemrég bemutatott Vernee Apollo-nál is van egy hasonló kezdeményezés, ugyanis az első 200 megrendelő kap hozzá egy saját gyártású VR szemüveget.

A Vernee Apollo jelenleg a vállalat flagship modellje, 10 magos Helio X25 chipset, 4 GB RAM, 5.5 inches QHD felbontású kijelző és többek között 21 megapixeles hátlapi kamera található meg benne. A készülék belső tárhelye 64 GB, a hátlapján található egy ujjlenyomatszenzor is, a kijelző fölött pedig egy 8 MP-es kamera. Akkumulátora 3180 mAh kapacitású, mely gyorstöltést is támogat, amiben az USB Type-C csatlakozó is segítségünkre van.

A készülék Android 6.0 Marshmallow verziót futtat és egyelőre csak szürke színben érhető el. A készülékhez jár VR szemüveg is, az ára pedig 249.99$, ami átszámolva ÁFA-val és vámmal együtt kb. 96.000 Ft-nak felel meg. Ha nem számolnánk rá a hazai járulékokat, akkor még jó is lenne, de sajnos nagy valószínűséggel vámolni fogják a csomagot.

Akinek ennek ellenére sikerült felkelteni az érdeklődését, az kattintson IDE, ami továbbítja a TomTop webáruházba.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.