Manapság a mobil előfizetések legnagyobb problémája az, hogy viszonylag kevés adatforgalmat tartalmaznak a csomagok. S ha plusz adatforgalmat szeretnénk igénybe venni, azt igen magas költségek mellett igényelhetjük csak. Van hazánkban korlátlan mobilinternet, viszont annak sebessége nem versenyezhet a nagy szolgáltatókéval. Azonban szerencsére egyre több szolgáltató gondolja úgy, hogy plusz adatot ad az előfizetőknek. Nyáron erre a Telekom gondolt, most pedig a Vodefone kecsegtet újabb ajánlattal.vodefone

S hogy mit is kell tenni plusz 2 GB ingyen mobilinternetért? Mindösszesen be kell fáradnod egy üzletbe és bármilyen csomagban is vagy kérned kell, hogy rendeljék hozzá. 2 év hűségidőért cserébe kapod mindezt, plusz ha van ismerősöd, aki belép vagy bárki, aki Vodafone You-s, azzal ingyen beszélhetsz. A feltétel pedig annyi, hogy 25 év alatti legyél. Hovatovább ha készüléket vásárolnál, akkor egyszeri 20.000 Ft kedvezményt is jogosult vagy.

Azért mindenesetre érdemes az üzletben is jobban utánakérdezni az ajánlatnak, ott adhatnak erről teljeskörű információt! Itt jobban átláthatjátok, hogy milyen csomagokhoz vehető igénybe (szinte minden) a szolgáltatás. Éljetek vele!

Hirdetés
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook