A Telenor ügyfeleinek szóló adventi naptár ma, december 3-án közel 3 millió ügyfél számára ajándék 1 GB belföldi adatforgalmat rejt. Korlátlan adatcsomaggal rendelkezők más, szintén hasznos meglepetésre számíthatnak.

December 1-től a Telenor 24 napon át 24 meglepetéssel készül ügyfeleinek, megköszönve hűségüket és bizalmukat. Advent első vasárnapján, december 3-án 1 GB extra belföldi mobiladat jár minden olyan ügyfélnek, aki a www.advent.telenor.hu oldalon vagy a MyTelenor alkalmazásban elérhető adventi naptárban érvényesíti az éjfélig elérhető ajándékot. Az ajándék 1GB a következő harminc napban használható fel, így a megnövelt adatkeret biztonságot adhat az ünnepi készülődés során okostelefonjukat intenzíven használók számára is.

Azok az ügyfelek, akik már korlátlan adatforgalmazást lehetővé tevő tarifacsomaggal rendelkeznek, ezen a napon más, szintén hasznos meglepetésre számíthatnak a Telenor adventi naptárban!

Az akciókról/kedvezményekről folyamatosan tudósítunk majd, így aki kíváncsi a lehetőségekre, az látogasson vissza hozzánk a következő hetekben is!

További információ: www.advent.telenor.hu

MyTelenor alkalmazás a Google Play-en: http://bit.ly/MyTelenor-GooglePlay

MyTelenor alkalmazás az App Store-ban: http://bit.ly/MyTelenor-AppStore

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.