Akik rendszeresen osztanak meg sztorikat Instagramon, azoknak már ismerős a A-B szavazómód. Ennél a voks opciónál főként igen és nem választ adnak meg a felhasználók, de bármit be lehet írni a rubrikába, akár pozitív és negatív szavakat is.

A vállalat úgy döntött, hogy bevezet még egy szavazófelületet, nevezzük csúszkás szavazásnak, ahol különféle emojikat kiválasztva a csúszkával szavazhatunk arról, hogy mennyire jó egy kép vagy videó.

Ennél az opciónál is ugyanúgy kérdést lehet feltenni, a csúszka segítségével pedig a sztorinézők véleményt nyílváníthatnak. Egyelőre csak néhány darab emojival használható a funkció, de esélyes, hogy az Instagram később bővíti ezt. A szavazatunk leadása után feltárul, hogy a többiek szavazata hol helyezkedik el átlagban, viszont azt nem lehet tudni, hogy hányan szavaztak a sztorira, valamint a voks sem módosítható, azonban a történet feltöltője látja a szavazatokat. Ezt a funkciót egyébként ugyanott tudjuk rárakni a sztorira, ahol a GIF-et, az órát vagy éppen a helyszín megjelölést.

Nektek hogy tetszik az új funkció?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here