Hirdetés

Akik rendszeresen osztanak meg sztorikat Instagramon, azoknak már ismerős a A-B szavazómód. Ennél a voks opciónál főként igen és nem választ adnak meg a felhasználók, de bármit be lehet írni a rubrikába, akár pozitív és negatív szavakat is.

A vállalat úgy döntött, hogy bevezet még egy szavazófelületet, nevezzük csúszkás szavazásnak, ahol különféle emojikat kiválasztva a csúszkával szavazhatunk arról, hogy mennyire jó egy kép vagy videó.

Ennél az opciónál is ugyanúgy kérdést lehet feltenni, a csúszka segítségével pedig a sztorinézők véleményt nyílváníthatnak. Egyelőre csak néhány darab emojival használható a funkció, de esélyes, hogy az Instagram később bővíti ezt. A szavazatunk leadása után feltárul, hogy a többiek szavazata hol helyezkedik el átlagban, viszont azt nem lehet tudni, hogy hányan szavaztak a sztorira, valamint a voks sem módosítható, azonban a történet feltöltője látja a szavazatokat. Ezt a funkciót egyébként ugyanott tudjuk rárakni a sztorira, ahol a GIF-et, az órát vagy éppen a helyszín megjelölést.

Nektek hogy tetszik az új funkció?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: