Hirdetés

Új alkalmazást indított a TikTok, a TikTok Notes egy fotómegosztó platform, mely az Instagram riválisa lehet.

Az applikáció Androidra és iOS-re is elérhető már bizonyos régiókban, például Kanadában, de várhatóan máshová is megérkezik a közeljövőben.

Új alkalmazást indított a TikTok - így néz ki a TikTok Notes - posztolás

Az új platform rácsos formában jeleníti meg a posztokat, így a felhasználó egyszerre több bejegyzés előnézetét látja, ha valamelyik képet kiválasztja, akkor megtekintheti nagyobb méretben és a kommentek megtekintésére is ekkor van lehetőség.

Az app támogatja az oldalra görgethető posztokat, az időrendi és az algoritmus által működtetett hírfolyamot, és a kommentek kezelését is.

Új alkalmazást indított a TikTok - így néz ki a TikTok Notes - hírfolyam

A hírek szerint bizonyos TikTok felhasználók fotós posztok megosztásakor már kaptak értesítést arról, hogy a bejegyzésüket a TikTok Notes felületén is mutatja majd a platform, beleértve azokat is, melyeket korábban tettek közzé.

A felhasználók kikapcsolhatják ezt a funkciót, ha nem szeretnék igénybe venni. A szolgáltatás meglévő TikTok fiókkal használható, és már weboldala is van.

A borítóképet antonbe készítette, forrása a Pixabay.

Hirdetés
FORRÁSGizchina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.