A Seagate Technology bemutatta a Seagate IronWolf™ Pro sorozatot. A termékek kis- és középvállalkozásoknak készültek, mellyel könnyen kezelhetik az általuk létrehozott és felhasznált adatok hatalmas mennyiségét. Az IronWolf Pro akár 300TB adatírást is elvisel, valamint bírja az extrém munkaterhelést is. Most kétéves Seagate Rescue Data Recovery szolgáltatás is jár mellé, aminek köszönhetően egy esetleges katasztrófa esetén is biztonságban vannak a tárolt adatok. Az IronWolf Pro mellett a Seagate BarraCuda® Pro meghajtói, illetve a teljes sorozat esetében is érvényes ez az adathelyreállítási garancia.

„A Seagate Guardian Series 10TB merevlemezei 2016 júliusában jelentek meg, az IronWolf Pro az üzleti felhasználóknak nagyobb tartósságot és gyorsaságot biztosít a legnagyobb munkaterhelésnél is a többfelhasználós NAS környezetben.” – nyilatkozta Jeff Fochtman a Seagate globális marketingjéért felelős alelnöke, valamint hozzátette: „A Seagate Rescue garanciával a felhasználók biztonságban tudhatják adataikat.”

Az AgileArray™ technológia NAS-ra optimalizálva segít a vállalkozásoknak a biztonsági mentés, a fájlmegosztás és a privát felhő-környezet teljesítményének növelésében is. Továbbá kiegyensúlyozza a lemezeket a dual-plane balanszírozással és vibrációs érzékelőkkel, illetve a RAID optimalizálással növeli a teljesítményt és fejlett enrgiagazdálkodással is rendelkezik.

„A legnagyobb kihívást jelentő NAS alkalmazási környezetekhez optimalizáltan a Seagate IronWolf Pro hatékonyan működik a QNAP NAS-ok legjobb teljesítményének érdekében.” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, valamint hozzátette: „Az IronWolf Pro nagy tárolókapacitást biztosít az adatok tárolásának egyre növekvő igényének megfelelően az SMB és az enterprise NAS felhasználók esetében, így kétséget kizáróan az IronWolf Pro a NAS felhasználást egy új szintre emeli.”

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS