A HTC mostanság igencsak csendben volt, azonban egy még be nem jelentett okostelefon bukkant fel a Geekbench adatbázisában. A 2Q7A100 kódnevű készülék a program szerint a Qualcomm Snapdragon 710-es lapkakészletét használhatja 6 GB memória társaságában.

Más tulajdonságairól egyenlőre nincs információnk, a mobilon Android 9.0 Pie rendszer fut, valószínűleg a HTC saját felhasználói felületével. Kérdéses továbbá, hogy a Desire vagy az U széria tagjaként fog bemutatkozni és mikor fogja a HTC lerántani róla a leplet.

A tajvani vállalat a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy mely készülékeire fogja kiadni az Android 9.0 Pie rendszert. Többek között az U11, az U11+ és az U12+ mobilokra biztosan érkezni fog az új operációs rendszer. Az U11 Life Android One Edtion 2018 novemberében már megkapta a 9.0-ás androidot.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!