Hirdetés

A HTC sajnos már nem csillog régi fényében, aminek a cég részvényesei mellett a vásárlók sem örülhetnek, hiszen kevesebb innovatív megoldással rukkol elő a vállalat mint anno tette. Pedig egykoron ez a cég jelentette az androidos mobilpiac abszolút csúcsát.

Most az internetre kerültek ki renderképek melyek egy, a közeljövőben megjelenő HTC készülék dizájnjáról árulkodnak.

Mint az látszik, a ZERO egy teljes kijelzős készülék lehet, keskeny kávákkal. Az előlapi kamera a kijelzőbe vágott lyukban található, viszont nem a kijelző szélén, ahogy a Samsung vagy a Honor mobiljaiban oldották meg a dolgot. A HTC korábbi készülékeire inkább a vastagabb káva volt jellemző, így jó látni, hogy ők is próbálkoznak új megoldásokkal.

Sajnos az előlap alsó részéről nem került ki semmiféle információ, így nem tudhatjuk biztosan hogy teljes kijelzős megoldásban gondolkodnak-e a HTC mérnökei. Hátul egy duál-kamerás rendszer figyelhető meg. Mostanában a gyártók inkább már tripla lencsés megoldásokat raknak a mobiljaikba, de a Google is vélhetően még csak idén vált duál kamerákra és mint tudjuk, nem minden a szenzorok száma.

A specifikációkról semmilyen információ nincs. És fontos kiemelni, hogy a képeken látható telefon jelenleg csak egy koncepció, ki tudja miképpen is fog kinézni a végleges modell.

Nektek bejönne egy ilyen kialakítású HTC csúcskészülék?

Hirdetés
FORRÁSGizchina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.