Korábban már írtunk OlyBot-ról, a Telenor chatbotjáról. OlyBot a Facebook Messenger platformját használja és első ízben az idei nyári olimpia alkalmából láthattuk őt. Ez után a berlini IFA eseményeiről számolt be az érdeklődőknek, most pedig tovább bővült OlyBot funkcionalitása.

Ünnepi memóriajátékkal, karácsonyi ajánlatokkal bővítették a Telenor csevegőrobotját, melyek elérhetők a Messenger mobilos vagy számítógépes platformjáról is. OlyBot-on keresztül lehet érdeklődni a Telenor szolgáltatásairól is, illetve a megfelelő menüponttal az ügyfélszolgálatot is el lehet érni.

A Telenor folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy kiemelkedő ügyfélélményt biztosítson az egyre népszerűbb csevegőalkalmazásokon keresztül is, mint a Facebook Messenger és a Viber. Hatalmas előny, hogy felhasználók milliói által használt infrastruktúrára épülhetünk rá, ezzel átlépve azt az általános kezdeti kihívást, hogy a kritikus mennyiségű felhasználóhoz eljusson az alkalmazásunk.

– mondta el Rátz Tibor, a Telenor social media és online PR szakértője.

A csevegőrobotok egyre népszerűbbek, a Messenger mellett a Viber-re is fejleszti robotját a szolgáltató. OlyBot-ot ITT tudjátok elérni, ha üzenetet írtok a Telenor Hungary Facebook oldalára.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.