Hirdetés

Több ezer métert zuhant a Galaxy S24 Ultra, de túlélte, miután egy felhasználó zsebéből ejtőernyőzés közben kiesett a mobil.

Frank Carballido posztolta közösségi médiás profilján a videót, melyen látszik, ahogy kiesik a telefon, és azt is felvette, ahogy a helyszínen keresi az elveszett készüléket.

Több ezer métert zuhant a Galaxy S24 Ultra - Galaxy S24 Ultra
Galaxy S24 Ultra

A Find My Device funkciónak köszönhetően Frank megtalálta, csodálkozott, hogy a telefonja még ad életjelet magáról, az pedig pláne meglepte, amikor meglátta, hogy a mobil szinte teljesen sértetlen.

Természetesen a telefonon volt egy védőtok és védőfólia is, ami valószínűleg nagyban hozzájárult a készülék túléléséhez.

Az sem elhanyagolható, hogy puha, levelekkel borított talajra érkezett a mobil, és a fák is tompíthatták az esést.

A Galaxy S24 Ultra bár nem elpusztíthatatlan, mindenképp pozitívum, hogy védőtokkal és kijelző védő fóliával kiegészítve jól bírja a strapát.

Frissítés, 2024.04.12.

Az eredeti cikkben több száz méter szerepelt, melynek oka, hogy a forrásként használt hírben 1200 lábról számoltak be, valójában azonban nagyjából 12000 lábról ugrott a felhasználó, ami kb. 3600 métert jelent.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.