Hirdetés

Javítaná a Samsung a Galaxy S24 kijelzőjének színproblémáját, miután többen arról számoltak be, hogy a Vivid színmód nem ad olyan élénk színeket, mint a korábbi csúcsmobilok esetében.

A vállalat ügyfélszolgálatosa elismerte a problémát, megerősítette, hogy a fejlesztők már dolgoznak a megoldáson, melyet mihamarabb eljuttatnak a felhasználókhoz egy szoftverfrissítésen keresztül.

Javítja a Samsung a Galaxy S24 kijelzőjének színproblémáját - beszélgetés az ügyfélszolgálatossal

A probléma a Dynamic 2X AMOLED kijelző élénk módjában jelentkezik, a színek nem túl élénkek, inkább a természetes profilhoz hasonlítanak.

Javítja a Samsung a Galaxy S24 kijelzőjének színproblémáját - az élénk mód összehasonlítása

A hiba a GSMArena tesztkészülékén is jelentkezik, ami arra utal, hogy általános jelenségről van szó, amit remélhetőleg a vállalat egy frissítéssel orvosol majd.

Frissítés, 2024.02.03.
Bár a Samsung ügyfélszolgálatosa elismerte a hibát és elmondta, hogy a fejlesztőcsapat dolgozik a megoldáson, az újabb hírek arra utalnak, hogy a változás szándékos, így elképzelhető, hogy nem érkezik rá javítás.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.