A mobiltelefonok hivatalos debütálásuk előtt általában végigmennek a különböző hatóságokon és persze a benchmark teszteken, utóbbiak adatbázisából pedig a modellszám alapján máris meg lehet tudni néhány információt az érkező újdonságokról.

Az eddigi infók alapján a Samsung a J-szériával nem követi az A-szériát, tehát elvileg lesz Galaxy J4 (2018), J7 (2018) és J8 (2018) is, legalábbis ezekről szóltak eddig a hírek.

A Galaxy J8 (2018) is megjárta a Geekbench-et, amiből annyi derül ki, hogy a telefonban egy 8 magos, magonként 1,6 GHz-en működő Exynos 7870-es lapkát és 3 GB RAM-ot fogunk találni, illetve az operációs rendszer már Android 8.0 Oreo.

A Galaxy J (2018) széria bejelentéséről még nincsenek információk, de tekintve, hogy a 2016-os modellek márciusban, a tavalyiak pedig júniusban jelentek meg, sejthetjük, hogy hamarosan az idei példányok is napvilágot látnak.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.