Hirdetés

A Magyar Telekom mától új havidíjas mobil díjcsomagokat vezetett be, melyek célja alapvetően az egyszerűség és az átláthatóság. A tarifák neve is teljesen új szemléletet tükröz, létrejött a Mobil S, M, L és XL.

Csomag választása esetén külön kezelik az adatforgalmat, így lehet választani szokásainknak megfelelően, hogy inkább hívásra/SMS-re használjuk vagy többet interneteznénk. Az új csomagok vélhetően sokaknak nem fog tetszeni, hisz bizonyos szempontból érvágás, viszont amit fontos kiemelni, hogy a csomagok nem csak a belföldi, hanem az EU-n belüli hívásokat, SMS-eket és internetet is magukba foglalják, nem kell vagyonokat fizetni az EU-n belüli forgalomért. Ami viszont fontos infó, hogy ha elfogyott a választott adatforgalom, akkor nem lassítás lesz, hanem kikapcsolás (egészen a hónapforduló napig).

Választható továbbá, hogy az ügyfél új készüléket venne kedvezménnyel vagy ha nem szeretne új mobilt, akkor a havidíjból jön le bizonyos összeg.

Forrás: Telekom.hu

Szerintünk a mobilinternet – noha Európán belül igen jó helyen áll Magyarország lefedettség és sebesség terén – még mindig drága, 1 GB internet 2000 Ft-ba kerül havonta, a legkisebb adatcsomag 400 MB, ami pedig 1000 Ft-ot jelent.

A tarifákat a fenti képen lehet látni, illetve minden részletes információt megtudhattok a Telekom személyes ügyfélszolgálatain, illetve a Telekom.hu weboldalon.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.