Hirdetés

Távolról törölhetőek az appok a Play Áruház új verziójával, a 38.8-as frissítéssel megérkezett az új funkció, amivel távolról eltávolíthatjuk a Google fiókunkhoz csatlakoztatott eszközökről az alkalmazásokat.

Az appok távoli törlése PC-n, Android Autón, telefonon, tévén és Wear OS-en is működik. Korábban már lehetőség volt alkalmazások távoli telepítésére, eltávolítani őket azonban nem lehetett.

A Play Áruház új felületén láthatóak a telepített alkalmazások, melyek akár méret szerint rendezhetőek és eszközök szerint csoportosíthatóak.

Az új opció főként az Android TV, Android Auto és Wear OS eszközök esetén lehet kifejezetten hasznos, hiszen ezen rendszerek alkalmazás menedzselő felülete nehezebben kezelhető, a telefonos vagy asztali verziót kényelmesebb használni.

A Play Áruház frissítése még nem érkezett meg mindenkihez, így elképzelhető, hogy egy kicsit várni kell a funkció elérhetővé válására.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.